SANTANA | be wild
;hey guyZ;

Oh, üdv. Gondolom túlverkedted magad a piásüvegeken, figyelő szempárokon, és végre idertél. Üdvözlünk, te most Santanában jársz. Erre nincsenek iskolák, az összes tinédzser vadul bulizik és piál a környéken. Itt csak a képzeleted szab határt; te döntesz, hogy keresel magadnak pénzt, kivel lógsz vagy épp hol. Csatlakozz hozzánk Santanába, ahol nincsenek határok!

;log in; vk ; hk ; news

nyitás: 06.25
admin: Keira, Naria
design: Keira
téma: szerepjáték
legtöbb látogató egy nap: 06.25, 84 látogató
korhatár: +12

 
;cbox;

 
;cserék;

                  

                  

                  

Vár: -

 
;love;

Santanában szinte percről percre változnak a státuszok. Itt számon követheted, hogy éppen kik vannak együtt és kik szakítottak. Keress magadnak egy párt és a te neved is kikerül ide ;)

Lány Fiú
Lány Fiú
Lány Fiú

 

 

 

 

 

 

 

 

Karakter igénylés
Karakter igénylés : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
Hibás kód. Próbáld újra!
 
  SúgóSúgó
[7-1]

2013.08.07. 20:31
Alapadatok

Teljes név: Nathalie Hills
Becenév: Natie
Születési dátum: 1996.11.28
Születési hely: USA , Los Angeles
Kor: 17
Nemi beállítottság: hetero 

További adatok

Külső: Hosszú szőke haja van, amihez kék szemek társulnak. Átlagos magasságú. Magasságával megyegyező súlya is van. Imádja a divatot, követi is. Bőre tiszta és ápolt.  Bájos, mosolygos lány. Sokan megfordulnak utána az utcán. Szemét szívesen kihangsulyozza egy kis szempillaspirállal vagy egy kis tússal. De nem az erős smink híve. Határozott megjelenése van, szereti ha belép egy buliba akkor minden szem megakadjon rajta.
Belső: Natie nem egy zárkózott lány, megválógatja a barátait, megvan hogy kviel társalogna, vagy hogy kivel sem. Általában ismeretlenekkel kedves szokott lenni, de nem tudja kizárni azt a bizonyos válógatos ényjét. Az érzéseit kimutatja. Határozott személy. Szereti, ha a rábízott feladat pontosan, tökéletesen van elvégezve. Mindig kimondja az igazat, ami a szívén, az a száján.  Szeret fotózni szabadidejében. Perverz fantáciája gyakran piszkos is tud lenni.  Mindig mindenben tudja hogy hol a határ és hogy meddig szabad elmenni. Sokat sportol és sokat ad magára. Ha kapcsolatban van, minden tőle telhetőt megad, hogy mindkét fél jólérezze magát. Nem egy könnyű nőcske, nem esik bárkinek a karjai közé. Aggodó természetű, feledékeny. Három éves kora óta táncol, és ez egy olyan dolog amiben a legjobb. Szereti a művészetet.
Élettörténet: Jómodú családba született. Szülei mindent megadtak neki. Nem kényesztették el, hisz Natie nem is az a kényes , hisztis fajta lány. Van neki egy idősebb fiú testvére, akivel kimondottan jó a viszonyuk. Talán ő az a személy, akivel Natie mindent megoszt. 
Álmok: Egy új kapcsoaltra szeretne szert tenni. Tánc karrierjét folytatni akarja, és profi táncos szeretne lenni. 
Amiket imád: Buli, ruhák, pasik
Amiket utál: Bogarak
Vonzódik: Amolyan, swag tipusú srácok iránt érdeklődik. Legyen laza, szerethető /szeressen és őszinte. Barna hajú sárock előnyben.
Hobbi: fényképezés, gördeszkázás, táncolás

Foglalkozás

Szakág: tánc

Galéria

 

Kijátszó

Usernév:  Audrey
E-mail címed: tamara10@citromail.hu
Honlapod: -


2013.07.04. 19:26

Alapadatok

Teljes név: Kailey Davidson
Becenév: Ky, Ley, Kai
Születési dátum: 1994. 10. 01.
Születési hely: Anglia, London
Kor: 19
Nemi beállítottság: hetero

További adatok

Külső: Vékony nem olyan magas barna szemű, fekete kivasalt hajú lány. Feszülős, kihívó ruhákat szokott hordani, amúgy halad a kor divatjával. A köldöke alatt egy még befejezetlen rózsás tetkója ami elég nagy helyet foglal. [kép]
Belső: Általában kedves és nagy partyarc, de ha valaki a kiszemeltjére hajt akkor az a csaj volt, nincs. Szokott perverz lenni, olykor egoista és bunkó. Ennek ellenére elég sok barátja van és körübelül minden estére van programja. Akár buli, akár futó kaland. Komolyabb kapcsolata még nem nagyon volt, de nem vágyik rá, mert az szerinte röghöz köti, és nem lehet szabad és nem csinálhatja azt amit szeretne.
Élettörténet: KIskorában került árvaházba, az árvaházból pedig állandóan megszökött. Egy kedves család örökbe fogadta tizenhat évesen, de a szabályok amiket megszabtak neki azok szerinte betarthatatlanok voltak ezért megszökött Santanába és egy kis albérletbe költözött.
Álmok: Nincsenek álmai, a jelent éli, a jövő meg majd csak lesz valahogy.
Amiket imád: jó pasik, bulik, társaság
Amiket utál: Ha nincs pia
Vonzódik: Szőke haj, izmos, jóképű, korabeli fiúkhoz vonzódik.
Hobbi: Tánc, gördeszka, bmx

Foglalkozás

Szakág: -

Galéria
Kijátszó

Usernév: Willow
E-mail címed: Tudod :3
Honlapod: -

 


2013.07.03. 19:55
Alapadatok

Teljes név: Nick Leave
Becenév: Nick,Nic
Születési dátum: 1992.04,14
Születési hely: Lengyelország,Varsó
Kor: 21
Nemi beállítottság: bisex

További adatok

Külső: Egész sármos, keleti beütésű vonásokkal. Izmos, de a szolidabb verzió, sok nő volt már az életében, és nem is véletlen, hogy miért.Barna hajavan és tenger kék szeme,a nők nehezn tudnak ellenálni neki.
Belső: Élvezi a szívtipró szerepét.Intelligens és remek tervező, tökéletes irányító.zeret motorozni, egy idejig dolgozott a színész szakmában és modellügynökségnél is.Nem önző, de van öntudata, rendezi az életét annak módja szerint. Néha vágyna egy komolyabb kapcsolatra is nem csak 1-2 éjszakás futó kalandra.
Élettörténet: Nem igazán szeret beszélni róla.Ezt inkább megtartja magának.
Álmok: Végre egy hosszantartó kapcsolatot.Elege volt a futókalandokból.
Amiket imád: Hip-hop és a gitározás.
Amiket utál: Ha egy csaj nemet mond neki.
Vonzódik: Az alacsony szőke vékony lányok nagyon bejönnek neki,de amúgy igazából nincs konkrét ideálja.
Hobbi: Gördeszkázás,táncolás.

Foglalkozás

Szakág: Zenekar tag.[Gitár]

Galéria

 

Kijátszó

Usernév: Renii
E-mail címed:rea0121@gmail.com
Honlapod: (ha van, nem kötelező)


 


2013.07.03. 19:42
Alapadatok

Teljes név: Nia Loonger
Becenév: Nii,Nia
Születési dátum: 1993.09.11.
Születési hely: USA,Miami
Kor: 20
Nemi beállítottság: Hetero

További adatok

Külső: Sminkhasználata elég vad, ami még inkább a 'őrült' jelzőket vonzza. Hosszú, eredetileg barna, derékig érő haja van.Köldökpiercingje vanHatalmas kékes zöld  szemei ami hangulata szerint változikk, édessé, és bájossá teszik, ami vad, mégis cuki külsőt ad neki. Öltözködése, lezser, laza, szaggatott csőfarmer, félvállú pólók a jellemzőek, és kopott tornacsuka.
Belső: Könnyen barátkozik, mindenkivel kedves, szereti, ha szeretik az emberek.Mindennek nevezhető csak naivnak nem. Segítőkész, védelmezi  a barátait, a szeretteit. Ha egy kicsit megismeri az ember, jókislányként könyveli el. Ha bulira kerül a sor, rendesen odateszi magát. Ha iszik, a viselkedése undorítóvá, visszataszítóvá válik. Nem szégyenlős, bártan felvállalja önmagát, és mindent bevállal. Igen perverz, olykor egoista és bunkó, de ezek csak igen ritkásan fordulnak elő.
Élettörténet: Nem volt egy igazán boldog gyerekkora. A szülei állandóan dolgoztak, maximalista és karrierista génjeiket csak kis mértékben adták tovább lányuknak, aki mindig szerette volna felhívni magára családja figyelmét. 16 évesen szökött el otthonról, azóta nem nagyon tartja kapcsolatot a szüleivel, csak az öccsével.
Álmok: (Mit akar elérni az életben, legalább 3 mondat!)
Amiket imád: A gitárját és a kiscicáját,Katye-t
Amiket utál:A r*bancokat és az öntelt személyeket.
Vonzódik: Barna/fekete haj,ég kék vagy barna bociszem.Ezeknek nemtud ellenálni.
Hobbi: Gitározás,táncolás.

Foglalkozás

Szakág: Bár táncos

Galéria

Katyevel:

 

 

Kijátszó

Usernév: Renii
E-mail címed: rea0121@gmail.com
Honlapod: (ha van, nem kötelező)


 


2013.07.03. 18:02
nillss

(bocsi, ha rossz az adatlap, de nekem így adta be..)

Alapadatok

Teljes név: Lara Fabriel
Becenév: Lara
Születési dátum:
Születési hely:  
Kor: 22
Nemi beállítottság: hetero

További adatok

Külső:  Extrém külsejű lány. Haját kibontva hordja, oldalt kinyírva láthatod. Fültágítója van, a bal fülében. Középmagas, kb. 170 cm, vékony lányról van szó. Testét szinte mindenhol tetoválás borítja, a legtöbbjük szöveg, vagy nonfiguratív. Kékesszürke szemű, általában sminkeli magát.
Belső: Belevaló, kemény lány, nem fél megmondani az igazat. Hisz inkább az igazság fájjon, minthogy hazugságban éljünk. Ő így tartja. Senkitől nem tart, határozott egyéniség. Mindig eléri, amit akar-bármi áron. Kevés emberben bízik meg, és keveset is enged közel magához. Nem hisz a hosszútávú kapcsolatokban, de nem ellenzi. Egyszerűen szeret független maradni. A titokzatosságot tartja előnyben. Nem veti meg a humort-sőt..kifejezetten kedveli, legyen az szarkasztikus, vagy bármilyen. Kiváló színész, bármit el tud hitetni bárkivel.
Élettörténet: Szegény családba született, 13 éves korában állami gondozott lett. Elég fiatalon kezdett dolgozni, hogy megvalósíthatsa álmát: felvételt akart nyerni a képzőművészeti egyetemre, melyhez pénz is kellett. Temérdek sok pénzt. Elvállalt bármit, amit kértek. Legyen az tiszta, vagy fekete munka. Mivel tehetsége, és pénze is volt, felvételt nyert az egyetemre. Amint elvégezte, újból dolgozni kezdett, és szalont nyitott. Azóta az egyik legkeresettebb tetoválóművész, és modell is egyben. Mivel sikert feltornásznia magát a gazdagok körébe, néha kicsit fenn hordja az orrát. Nem veti meg sem az alkoholt, sem a drogot, sőt, a prostitúciót sem.
Álmok: Világhírű tetoválóművész és modell akar lenni, ha kizüllötte magát, szeretne normális családot is.
Amiket imád: Mindent, ami pörgős. Ugyanez vonatkozik az emberekre is. Szívesen leáll csevegni mindenkivel, legyen az bunkó, dúsgazdag, szegény, szégyenlős, hetero vagy meleg. Szeret vadulni.
Amiket utál: Nem nagyon szereti a romantikát. Legalábbis egyenlőre. Emberfajták közül az egyetlen, akiket utál, azok a plázamacskák.
Vonzódik: Imádja a kigyúrt embereket. Kedvenc típusa a boxoló. Rajong értük. Lehetőleg ne legyen fiatalabb nála, és ne legyen buta. Attól függetlenül, hogy szőke és hogy állami gondozott, ő sem egy buta lány. Fontos neki, hogy hűséges legyen, vagy ha csak ágyast keres, jelentse be előre. A nemi élettel kapcsolatban elővigyázatos, még nem készült fel a családalapításra.
Hobbi: minden, ami képzőművészettel kapcsolatos. Néha graffityket firkál a házak falára, vagy akárhová, imád szórakozni, állatkertbe menni. Másik nagy szenvedélye a box, melyet később verseny szinten szeretne művelni.

Foglalkozás

Szakág: tetoválóművész és modell, ezeket tisztán csináljak. Próbált már megélni prostitúcióból, vagy drog eladásából.

Galéria

Kijátszó

Usernév: nillss
E-mail címe: byebyetity@gmail.com
Honlapod: dreamfoal.gp // heartonfire.gp


2013.07.03. 16:46

Teljes név: Elena Goleh
Becenév: Elena,Eli
Születési dátum:1993.06.24.
Születési hely: Canada,Manitoba
Kor: 20
Nemi beállítottság: Bisex

További adatok

Külső: Eli haja hosszú,lapockáig érő gyesztenye barna.Egyenes.Ezért csak néha csinál magának 1-2 göndör fürtöt.Közép magas.170 cm.Barna bociszemei vannak aminek a srácok nehezen tudnak ellenálni.Elég vékonyka.Nap barnított bőre van.Van a jobb bokáján egy tetoválás,egy rózsaszín masnit ábrázol.[KÉP]
Belső: Elena kellőképpen kiérdemelte a kiismerhetetlen jelzőt.Úgymond "hangulat ember".Édesen csengő hangja van,de ha kell kitudja ereszteni.Jó ember ismerő.Nagyon hamar kiszúrja a rossz szándékú embereket.Nagyon értelmes magas inteligenciával rendelkezik.Egyáltalán nem szégyellős.Néhány öntelt p*csával szenben öntelt és bunkó,de ez elég ritkán fordul elő.
Élettörténet: Egyszerű csaláűdban született. 1 bátyja és egy huga van.A hugáért egyenesen ölni tud a bátyja meg....na azt inkább hagyuk.Az anyjuk 2011.03.4.-én meg halt.Rákos volt.Nem igazán szeret erröl a témárol beszélni szóval inkább hagyjuk.Az apja könyvelő.A bátyja 23 éves a huga pedig 17.
Álmok: Ez egyszerű.Végre egy normális fiút "felszedni" aki nem csak kihasználja.
Amiket imád: A hip-hop és a balett.Elég külömbözőek ezek a stílusok ezért sem tud köztük választani.
Amiket utál: Nem bírja az egoista platina szőke pláza p*csákat.
Vonzódik: A magas,erős,szőkésbarna/szőke hajú fiúkhoz és a barna vagy tengerkék szeműekhez.
Hobbi: Tánc.Az minden mennyiségben

Foglalkozás

Szakág: Jósnő

Galéria

Kijátszó

Usernév: Renii
E-mail címed: rea0121@gmail.com
Honlapod: Kém-Gén


 


2013.07.02. 20:24
Alapadatok

Teljes név: Aiden Mathis
Becenév: Aiden
Születési dátum: 1990.05.07
Születési hely: Anglia, London
Kor: 23
Nemi beállítottság: hetero

További adatok

Külső: Eleg magas, kb 195 cm. Izmos srac, amit a sok edzesnek es maganak  koszonhet, semmi es senki masnak. Nem banja ha mutogathatja felso testet mivel buszke ra, hisz megdolgozott erte. Igenyesen, jol oltozik, megvan a maga izlese. A divatot szanalmasnak talalja, a sok csontkollekcioval egyutt. Barna haja van, ami nem a leghosszabb. Szemeivel sok csajt elcsabitott mar es igen elvezi a helyzetet. A rideg kulso lehet csaloka, am mindig ezt az alarcot hasznalja. Kulseje magabiztossagot sugaroz. Latni lehet rajta, hogy nem kis erovel bir el, kockainak, illetve a tobbi izmanak koszonhetoen. Szereti az izompolokat vagy az ingeket, ahol karjan megfeszul a ruha es kikerekedhet a megdolgozott test. Megjeleneset nehez elfelejteni, magabiztossaga es buszkesege miatt. Ugy lep be es ugy tavozik akar egy kiraly. Szereti felkelteni a csinos lanyok erdeklodeset, viszont a pasikra nem kivancsi, foleg a gizdakra nem. Mondhatni megvan elegedve magaval es ebbe ne szoljon bele senki. Am szemeiben neha az igazi enjet is latni lehet, ha jol megfigyeljuk. Ezt igyekszik elkerulni, a maganyt masok elott nem mutatja, sem a fajdalmakat. Marad az eros, vad kulsonel.
Belső: Makacs, onfeju srac aki nagyon nehezen kezelheto. Eleg vad es agressziv, hamar eldurran az agya es akkor nehez megallitani. A verekedes nala nem tabu, csak egy rossz szo kell. Baratkozni is tud, na meg normalis hangnemben beszelni, szeret szorakozni, ismerkedni es csajokat levenni a csinos kis labukrol. Aiden egy eleg rideg ficko, nehezen mutatja be a valodi enjet, ami talan nem is olyan rideg. Karos szenvedelye a dohanyzas. Az edzes a mindene, ahol levezetheti a sok feszultseget. Ha megtalalja a hozza illo baratnot, vedelmezo tipus. Nem birja a bunko pasikat, a kedves lanyokat annal inkabb. Imad szorakozni. Rendkivul makacs, ha valamit mondanak neki, az ellentetet csinalja valoszinuleg, csakhogy az o igazat bizonyitsa. Onfeju, ha kell fejjel megy a falnak. Nehez igazan a szivebe ferkozni, am ha valakinek sikerul, Aiden megvaltozik, mar nem a rideg kulso lesz lathato. A kemeny nagyfiut jatszva, neha megfeledkezik magarol, de ez nem azt jelenti, hogy nincs szive. Gyakran okoz masoknak fajdalmat, neha akarva, neha pedig akaratlanul. Ilyenkor termeszetesen duhos magara, vagy talan elegedett, nehez megmondani mit erez, hisz sosem mutatja ki a valos erzelmeket, azokat maganak tartja meg. Mas sracokkal nem szivesen baratkozik, ha igen az nagyon ritka. Inkabb a lanyok tarsasagat keresi. Az allatokat imadja, leginkabb a lovakat es a kutyakat, bennuk meg lehet bizni es sok mindent el is meselni, hisz egy allat nem adja tovabb a titkokat es kozbe se szol. Neha tobbre tart egy allatot, mint sok embert.
Élettörténet: A csaladja nem mondhato a leggazdagabbnak. Halisten nemvolt testvere, nem birja ha valamiben osztozni kell egy kis lurkoval, na meg eleg baj volt vele is. Sose halgatott senkire, eleg makacs gyerek volt, na meg persze rossz. Sose szeretett megfelelni senkinek. Gyurni kezdett, sokat edzett, hogy jo teste es fizikuma legyen. Eleg hamar kezdett melozni, hogy penzhez jusson. Edzonek ment, majd kissebb mecssekre is felkertek(box). Vegul dolt egy kis penz, ott hagyta rohadek apjat, aki miatt nehez gyerekkora volt. Santanaba koltozott.
Álmok: Talan egyszer szeretne kickboxolo lenni es jo par ev mulva egy normalis csaladot is alapitana, amit O nem kaphatott meg. A masik alma, hogy ravegye anyjat, hogy az hagyja ott ferjet, aki mar bantalmazta is. Aiden csak boldog akar lenni, mint mindenki mas.
Amiket imád: Szereti a nehezen megfoghato lanyokat, a kutyakat es a lovakat, na meg a szorakozast.
Amiket utál: Nem birja a nagypofaju embereket, foleg akkor ha kanok.
Vonzódik: csinos, vonzo lanyok, akik humorosak, nem fapofak es husegesek is.
Hobbi: body building, box, kickbox.

Foglalkozás

Szakág: fejvadasz

Galéria


http://24.media.tumblr.com/tumblr_mam0utayfS1rgkjdoo1_500.gif


http://media.tumblr.com/tumblr_m418gbfFCa1rtprjgo1_500.gif

Kijátszó

Usernév: Sidny
E-mail címed: cicus_4_u@yahoo.com
Honlapod: liveinrome.gp & virtual-diva.gp


 


[7-1]

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG